Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Universiteit Utrecht renoveert Achter Sint Pieter 200. Dit betreft functionele verbeteringen en het comfort. De werkzaamheden startten in maart.

TNO wil de energietransitie versnellen met een aanpak van groepen van vergelijkbare gebouwen, waarop vergelijkbare oplossingen toepasbaar zijn.

Eén miljoen koop- en huurwoningen lopen de komende dertig jaar een aanzienlijk risico op funderingsschade als er niet wordt ingegrepen.

Basisschool De Wijde Wereld in Haarlem kiest voor circulaire renovatie. Het gebouw behoudt z’n goede eigenschappen; de slechte delen worden gesloopt.

Enexis Groep en Groninger Huis starten een uniek project door een jaren 70 woonwijk in Wagenborgen aan te sluiten op een waterstofnetwerk.

Beursorganisator 54events heeft vanwege de aanhoudende onzekerheid over de haalbaarheid van grotere zakelijke bijeenkomsten haar vakbeurzen RENOVATIE, MONUMENT en HOUTBOUW uitgesteld naar dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 mei 2022.

Roto introduceert een nieuwe maat raam, ideaal voor renovaties van bestaande niet geïsoleerde zolderramen en nieuwbouwsituaties waar een functionele verluchting gecreëerd moet worden tegen zo laag mogelijke kosten.

Het Amsterdam Museum staat aan de vooravond van een grootse renovatie. Die moet van het bestaande monument een toekomstbestendig stadsmuseum maken.