Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Meerlaagse reflecterende folies leveren een hoge isolatiewaarde bij een relatief geringe dikte. Ze zijn daardoor ideaal voor na-isolatie van vloer, gevel en dak. BZW Holland levert zelfs een dampopen meerlaagse reflecterende folie, die geschikt is om een dak aan de buitenzijde te isoleren.

Met een totaalpakket aan (na)-isolatie werkt Pluimers Isolatie al bijna 50 jaar aan de verduurzaming van Nederland, zowel in woningen als utiliteit. Pluimers houdt daarbij het gehele proces in eigen hand. Van contact en inspectie tot en met uitvoering heeft de klant maar met één partij en dus één aanspreekpunt te maken.

Een gasloze woning is vaak voorzien van een warmtepomp en een laagtemperatuur-verwarmingssysteem. Om dat goed te laten functioneren is een thermische schil nodig met een goede isolatiewaarde, conform de trias energetica. Traditionele na-isolatie van een spouw van veelal 60 mm is daarvoor niet voldoende. Het innovatieve Airofill Wall Insulation presteert veel hoger en vormt wel een goede basis voor een gasloze woning.

Verzakte betonvloeren krijgen een tweede leven door ze weer naar de juiste hoogte te liften met URETEK FloorLift®. De methode werkt snel en veroorzaakt minimale overlast. De bestaande betonvloer blijft gehandhaafd. Zelfs vloeren waarvan het oppervlak geen beschadigingen mogen oplopen, zijn op deze manier te liften.

Met zijn SL-combinatievloer maakt Havebo het bouwers zo gemakkelijk mogelijk om een bestaande vloer te vervangen, zonder zaagwerk en minimaal afval.

Met composiet elementen is een houten vloer snel en gemakkelijk te vervangen. De elementen combineren een hoge isolatiewaarde met een laag gewicht. Compofloor prefabriceert de elementen vooraf op maat, waardoor een houten vloer meestal binnen een dag te vervangen is.

Mitros en Hemubo zijn gestart met het opknappen van 232 woningen aan de Tigris- en Haifadreef in Utrecht Overvecht. Dit betreft twee 10-hoogflats aan de zogenoemde THEMA-dreven, waartoe ook de St. Eustatiusdreef en St. Maartendreef behoren. Deze twee dreven worden hierna aangepakt. Het groot onderhoud van de in totaal 432 huurwoningen is naar verwachting binnen twee jaar afgerond.

Zeker 80.000 sociale huurwoningen vertonen flinke gebreken, zo meldt RTL Nieuws na onderzoek op basis van onder meer cijfers van de Autoriteit woningcorporaties. De onderhoudsconditie van deze woningen is matig tot zeer slecht, waardoor snel onderhoud noodzakelijk zou zijn.